Fyllda paprikor med örtsmaksatt quinoa

Fyllda paprikor med örtsmaksatt quinoa

Keine Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner

Zutaten

  • vegetarisk hårdost skuren i bitar (3 cm)
    30 g
  • färska blandade örter endast bladen
    8 kvistar
  • vatten
    1500 g
  • quinoa sköljd och avrunnen
    150 g
  • vitlöksklyftor
    2
  • lök (ca. 150 g), i kvartar
    1
  • soltorkade tomater avrunna
    20 g
  • olivolja
    1 msk
  • urkärnade svarta oliver skivade
    15
  • inlagd kapris avrunnen
    1 msk
  • rostade pinjenötter
    40 g
  • fint havssalt eller efter smak
    ¼ tsk
  • malen svartpeppar eller efter smak
    ¼ tsk
  • paprikor, blandade färger (små-medelstora), topparna avskurade och avfröade
    6
  • färska blandade örter grovhackade, till garnering

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 8.3 g
Brennwert 1033 kJ / 246 kcal
Fett 13 g
Ballaststoffe 5.2 g
Kohlenhydrate 21.6 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen