Geräte und Zubehör
Fyllda paprikor med örtsmaksatt quinoa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner
Zutaten
-
vegetarisk hårdost skuren i bitar (3 cm)30 g
-
färska blandade örter endast bladen8 kvistar
-
vatten1500 g
-
quinoa sköljd och avrunnen150 g
-
vitlöksklyftor2
-
lök (ca. 150 g), i kvartar1
-
soltorkade tomater avrunna20 g
-
olivolja1 msk
-
urkärnade svarta oliver skivade15
-
inlagd kapris avrunnen1 msk
-
rostade pinjenötter40 g
-
fint havssalt eller efter smak¼ tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
-
paprikor, blandade färger (små-medelstora), topparna avskurade och avfröade6
-
färska blandade örter grovhackade, till garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
1033 kJ /
246 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lättlagade snabbrätter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
15-minuters nudlar
Keine Bewertungen
Champinjon- & spenatpaj
50 Min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Keine Bewertungen
Pastasallad med grönkålspesto
50 Min
Paj med spenat, tomat och getost
Keine Bewertungen
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Böngryta med grönsaker
Keine Bewertungen
Vegansk bönburgare
1 Std. 20 Min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Paneer Makhani
1 Std.