Fläskgryta med svart bönsås

Fläskgryta med svart bönsås

Keine Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner

Zutaten

Marinad
  • ginger wine
    80 g
  • fläskfilé ansad och strimlad (1 x 10 cm)
    500 - 600 g
  • hoisinsås
    2 msk
  • olivolja
    1 tsk
Svart bönsås
  • röd färsk chili (optional) avfröad för svagare smak
    ½ - 1
  • vitlöksklyftor
    2
  • konserverade svarta bönor
    400 g
  • sojasås
    60 g
    60 g tamarisås
  • sesamolja
    1 tsk
  • Shaoxing risvin
    1 msk
    1 msk torr sherry
  • vatten
    80 g
  • palmsocker (1 cm kub), riven
    1 tsk
Ris och grönsaker
  • vitt ris
    300 g
  • vatten
    900 g
  • broccolisparris (ca. 180 g), ansade och delade i 3 bitar
    1 bunt
  • konserverade bambuskott sköljda och avrunna (bruttovikt)
    230 g
  • salladslök ansad och tunt skivad, till garnering
    1
  • färsk koriander endast bladen, till garnering
    1 - 2 kvistar

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 33.8 g
Brennwert 1726 kJ / 411 kcal
Fett 3.7 g
Ballaststoffe 9.7 g
Kohlenhydrate 55.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen