Geräte und Zubehör
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
5 portions
Zutaten
-
kampung chicken (1 whole kampung chicken)1800 - 2000 g
-
rice wine1 tbsp
-
salt plus ¼ tsp for sauce1 tbsp
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fresh ginger cut in slices40 g
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water1500 g
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garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming20 g
-
shallots20 g
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cooking oil20 g
-
fresh chives chopped70 g
-
spring onions chopped30 g
-
fresh coriander chopped10 g
-
light soy sauce45 g
-
toasted sesame oil1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1821 mg
Eiweiß
47 g
Brennwert
2598 kJ /
621 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
7 g
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