Geräte und Zubehör
Basic kimchi
Zubereitung 20 Min
Gesamt 144 Std. 20 Min
1000 g
Zutaten
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1000 g
Natrium
65023.4 mg
Eiweiß
28.1 g
Brennwert
2133.1 kJ /
509.8 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoffe
23.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
94.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Vegan custard
15 Min
Kimchi
149 Std.
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Black tahini
20 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.