Geräte und Zubehör
Zuurkool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 96 Std.
1 Totale recept
Zutaten
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
1.4 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
627 kJ /
150 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
15 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Brioche
5 Std.
Bessencurd
20 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Pâté in korst
10 Std.
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Sangria
10 Min