Geräte und Zubehör
Bessenmix-yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
96 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
635 kJ /
151 kcal
Fett
5 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Custard
15 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Soja yoghurt
12 Std. 15 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 Std. 20 Min
Melkbrood
2 Std. 20 Min