Geräte und Zubehör
XXL - Pompoensoep
Zubereitung 35 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentje2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
400 g waterwitte wijn400 g
-
tomatenpuree (optional)60 g
-
4 groentebouillonblokjesgroentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
218 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
943 kJ /
225 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winter recepten
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Broccolisoep
15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Romige courgettensoep
35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Pompoensoep met room
35min
Verse Tomatensoep
30min