Geräte und Zubehör
Bulgur en rode linzensoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
1660 kJ /
396.5 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoffe
10.6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 Std.