Geräte und Zubehör
Napolitaanse Pizza
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 portie
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
bloem360 g
-
zout8 g
-
citroensap30 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken200 - 220 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
42.4 g
Brennwert
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Muntthee
25 Min