Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Geode cake
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min