Geräte und Zubehör
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Tomatensaus
40 Min