Geräte und Zubehör
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
chilli sauce, any typesriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1471 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1424 kJ /
339 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Grisons Barley Soup
55min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Danish Split Pea Soup
1h
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h