Geräte und Zubehör
Garlic Turkey Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley cut in pieces (5 cm)2 sprigs
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
plain flour20 g
-
water350 g
-
mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)500 g
-
fresh rosemaryfresh thyme2 sprigs
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)300 g
-
potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1655 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
1305 kJ /
312 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Browned Pork Rice
1h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min