Geräte und Zubehör
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
Yellow Cherry Tomato Ketchup
-
yellow cherry tomatoes halved and deseeded400 g
-
apples cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
brown sugar50 g
-
water50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground cinnamon½ tsp
-
white wine vinegar25 g
-
mustard1 heaped tsp
Quinoa Burger
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
white quinoa60 g
-
celery cut in pieces20 g
-
carrots cut in pieces80 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained150 g
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
smoked paprika½ tsp
-
medium egg1
-
breadcrumbs40 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
olive oil1 Tbsp
-
hamburger buns (see tip)4
-
iceberg lettuce4 leaves
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1343 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1772 kJ /
424 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min