Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 porsiyon
Zutaten
-
fındık110 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)110 g
-
kuru kayısı100 g
-
Hindistan cevizi tozu etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu60 g
-
tarçın½ tk
-
fıstık ezmesi50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
113.7 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
7004.9 kJ /
1674.2 kcal
Fett
132.8 g
Ballaststoffe
36.4 g
gesättigte Fettsäuren
44.7 g
Kohlenhydrate
117 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Bebek Bisküvisi
30 Min
Portakal Suyu ile Meyveli Smoothie
5 Min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 Min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 Min
Kakaolu Nohut Topları
20 Min
Fırın Mücver
50 Min
Lor Peynirli Pankek
35 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.
Kayısı Topu
20 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.