Geräte und Zubehör
Braised Eggs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
6 piece
Zutaten
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
168.1 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
305.8 kJ /
73.2 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Pumpkin Soup
25 Min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Lemonade
5 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min