Geräte und Zubehör
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Baklava Cheesecake
Keine Bewertungen
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Avocado Coconut Ice Cream
8 Std. 15 Min
Fire Apple Cider Vinegar Shot
15 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Salsa Brava
10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Golden Milk
10 Min