Geräte und Zubehör
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1003 mg
Eiweiß
34 g
Brennwert
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min