Geräte und Zubehör
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.9 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
332.1 kJ /
79.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Keine Bewertungen
Peeled Garlic
5 Min
Rose and Hibiscus Latte
10 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Citrus Kick (Metric)
5 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.