Geräte und Zubehör
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
979.6 mg
Eiweiß
10.9 g
Brennwert
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
36.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian Tacos
Keine Bewertungen
Banh mi pizza
2 Std. 15 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1 Std. 20 Min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Lychee Sorbet with Vodka
8 Std. 15 Min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1 Std. 15 Min
Okonomiyaki
30 Min