Geräte und Zubehör
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (optional)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
418.1 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1234.5 kJ /
295 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
12.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Medicine Ball Tea
20 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Avocado and Hemp Pesto
10 Min
Clam Chowder
55 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Boston Clam Chowder
55 Min