Geräte und Zubehör
Miso carbonara udon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
dried chilli flakes (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
924.8 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Sushi donuts
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Yam Rice
45 Min