Geräte und Zubehör
Paaspastei
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36.5 g
Brennwert
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min