Geräte und Zubehör
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
499.5 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Citrus margarita
10 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Ras el hanout
10 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min