Geräte und Zubehör
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
water1550 g
-
jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
broccoli cut in florets150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
762.5 mg
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
88.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarian Fusion
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min