Geräte und Zubehör
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Fett
46.9 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
42.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
5 Std.
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Mosselen met Frietjes
45 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen