Geräte und Zubehör
Appel en citroen krans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
-
appels in schijfjes (2-3 mm)200 g
-
citroen1
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm100 g
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bruine suiker150 g
-
eieren3
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
rum20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kaneelpoeder (optional)1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
129.3 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1197.3 kJ /
290.3 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Citroencake
2 Std.
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Appelcake
1 Std.
Sinaasappelcake
1 Std.