Geräte und Zubehör
Aardappelgratin
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
386 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
1770 kJ /
423 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Minuut Koolsla
10 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Poedersuiker
5 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Groene pepersaus
20 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.