Geräte und Zubehör
IJskroon van meringue en frambozen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1590 kJ /
380 kcal
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.