Geräte und Zubehör
Gestoomde spinaziecake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
-
zonnebloemolie50 g
-
eieren2
-
acaciahoning120 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
zout1 snuifje
-
citroensap1 tl
-
verse bladspinazie50 g
-
boter voor de vorm
-
water500 g
-
kiwi (optional) in schijfjes, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
843.1 kJ /
201.4 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Harira
7 Std.