Geräte und Zubehör
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
7 g
Brennwert
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Energiesmoothie
10 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Garnituur van courgette
30 Min