Geräte und Zubehör
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1247.8 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
1782 kJ /
425.9 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
63.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Keine Bewertungen
Souffle pancakes with berries
40 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Crispy rice paper rolls
40 Min
Pad see ew
30 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min