Geräte und Zubehör
Green bread and mushrooms (Diabetes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
ham salt reduced lean50 g
-
eggs4
-
full cream milk120 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
spring onions/green onions cut into pieces4
-
seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)4 slices
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh portobello mushrooms (460 g), large4
-
Dijon mustard2 tsp
-
sweet paprika to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
265 mg
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
1525 kJ /
365 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
30.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Texas Caviar
15 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Community fave brown rice salad
55 Min