Geräte und Zubehör
Croissants
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
18 pieces
Zutaten
-
water120 g
-
full cream milk120 g
-
dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled1 tsp
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter (1 whole 250 g block, cold and 50 g cut into cubes), plus extra to grease300 g
-
sea salt1 tsp
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
114 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Habanero Butter
Keine Bewertungen
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 Std. 30 Min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Berry and cream sponge "omelettes"
25 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Coffee granita
8 Std. 10 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen