Geräte und Zubehör
Croissants
Zubereitung 45 Min
Gesamt 16 Std.
18 pieces
Zutaten
-
water120 g
-
full cream milk120 g
-
dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled1 tsp
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter (1 whole 250 g block, cold and 50 g cut into cubes), plus extra to grease300 g
-
sea salt1 tsp
-
egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
114 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Garaetteok (Korean rice cake)
25 Std. 45 Min
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Mini chocolate cakes
50 Min
Waffles
25 Min
Sugar Skulls
3 Std. 10 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min