Geräte und Zubehör
Cevizli Bursa Lokumu
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 5 Min
25 adet
Zutaten
-
ceviz büyük parçalara bölünmüş300 g
-
kuru üzüm (optional) yıkanmış, kurulanmış150 g
-
su oda sıcaklığında440 g
-
şeker1 tk
-
yaş maya ufalanmış40 g
-
un800 g
-
zeytinyağı yaklaşık 7 yk ekstra zeytinyağı70 g
-
yenibahar6 yk
-
haşhaş tohumu (mavi)3 yk
-
tuz1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
143.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1103.1 kJ /
263.6 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Keine Bewertungen
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12 Std. 25 Min
Entekke Böreği
40 Min
Bearnez Sos
15 Min
Hatay Kömbesi
1 Std. 10 Min
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1 Std. 5 Min
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 Std. 40 Min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1 Std. 10 Min
Tuzlu Kurabiye
1 Std.
Süt Helvası
3 Std. 55 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2 Std.