Geräte und Zubehör
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Chapatis
-
white spelt flour150 g
-
warm water60 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt¼ tsp
Chickpea masala
-
onion cut into quarters200 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
garam masala (see Tip)2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes no added salt400 g
-
reduced-fat coconut milk160 g
-
water80 g
-
cauliflower cut into florets650 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
spelt flour to dust
-
fresh baby spinach leaves250 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
1820 kJ /
435 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
12.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan bolognese
50 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min