Geräte und Zubehör
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (optional)1 tbsp
-
sugar (optional) to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
421 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
451 kJ /
108 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Deli Macaroni Salad
1 Std. 45 Min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 Std. 10 Min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Salted Herbs
15 Min
Devilled Eggs
55 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min