Geräte und Zubehör
Tunesische Chorba
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
ui doormidden gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)14 takjes
-
olijfolie20 g
-
karwij, gemalen1 afgestreken tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 afgestreken tl
-
Ras el Hanout1 afgestreken tl
-
kippenborstfilet in reepjes gesneden200 g
-
tomaat gesneden in dobbelstenen1
-
tomatenpuree30 g
-
zout½ tl
-
water800 g
-
gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)250 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt200 g
-
citroensap (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
471 mg
Eiweiß
31 g
Brennwert
2705 kJ /
638.8 kcal
Fett
8.3 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
104.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Harira
7 Std.