Geräte und Zubehör
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
20 pieces
Zutaten
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
209.7 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
327.2 kJ /
78.2 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 Min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 Std.
Spinach and lemon cake
3 Std. 45 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Blue Hawaii
10 Min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 Std.
Avocado and goats cheese smash
5 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min