Geräte und Zubehör
Korma med skaldjur
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner
Zutaten
Garnering
-
färska korianderblad10 g
-
färsk grön chili tunt skivad1
Curry
-
lök delad i kvartar60 g
-
tomat färsk, delad i kvartar60 g
-
vegetabilisk olja60 g
-
färsk ingefära skalad, skuren i runda skivor (2 mm)15 g
-
vitlöksklyftor3
-
malen spiskummin1 tesked
-
malen koriander1 tesked
-
chilipulver¼ tesked
-
kryddnejlikor2
-
kardemummakapslar2
-
malen mandel20 g
-
kokosmjölk150 g
-
matlagningsgrädde150 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar¼ tesked
-
saltat smör30 g
-
skinnfri torskfilé utan ben, skivad (2 cm)100 g
-
bläckfiskringar100 g
-
skalade råa räkor stor12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.3 g
Brennwert
1783 kJ /
426 kcal
Fett
38.8 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smaker från Indien
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen