Geräte und Zubehör
Broccoli Red Lentil Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
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broccoli stems only12 oz
-
shallots in pieces4 oz
-
garlic cloves2
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ground cumin½ tsp
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ground turmeric½ tsp
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curry powder½ tsp
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extra virgin olive oil1 oz
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water24 oz
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vegetable stock paste1 tbsp
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nutritional yeast4 tbsp
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dried red lentils4 oz
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broccoli florets small8 oz
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salt to taste
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ground black pepper to taste
-
red pepper flakes to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58 mg
Eiweiß
13.3 g
Brennwert
817.5 kJ /
195.4 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
24.9 g
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5 Rezepte
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