Geräte und Zubehör
Rainbow Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil4 oz
-
mixed seeds (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)10 ½ oz
-
mixed salad greens torn into pieces5 ½ oz
-
yellow bell pepper cored, cut into strips1
-
cherry tomatoes halved5 ½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
honey1 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed3 ½ oz
-
red onion thinly sliced, in rings1
-
prosciutto (optional)4 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
842.7 mg
Eiweiß
12.2 g
Brennwert
2037.1 kJ /
486.9 kcal
Fett
38.2 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Pride Month
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Basil Peach Sorbet
10 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 Min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 Min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min