Geräte und Zubehör
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2401.4 mg
Eiweiß
54.7 g
Brennwert
4083.6 kJ /
976 kcal
Fett
28.4 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Amaretti van abrikoos
40 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.