Geräte und Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoffe
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Koken van bulgur
35 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min