Geräte und Zubehör
Hugo spritz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
2 glazen
Zutaten
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
0 mg
Eiweiß
0.1 g
Brennwert
719.5 kJ /
172 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.