Geräte und Zubehör
Zeevruchtennat met champagne
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiweiß
43.3 g
Brennwert
5306.5 kJ /
1275 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Mayonaise
5 Min