Geräte und Zubehör
Zalmvlecht
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optional) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
535.8 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers met een twist
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen