Geräte und Zubehör
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
8 stuks
Zutaten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiweiß
13.3 g
Brennwert
1536 kJ /
367.1 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen