Geräte und Zubehör
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Eiweiß
103.4 g
Brennwert
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Fett
233.7 g
Ballaststoffe
22.7 g
gesättigte Fettsäuren
133.8 g
Kohlenhydrate
153.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min