Geräte und Zubehör
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
83.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen